Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Najnovejše novice

SREČANJE VETERANOV GASILSKE ZVEZE ORMOŽ 2015

Komisija za delo z veterani na Gasilski zvezi Ormož si je tudi v tem letu, kot že veliko let poprej zadala cilj, pripraviti srečanje veteranov. Tako so se v nedeljo, 25.10.2015 zbrali veterani GZ Ormož v velikem številu v Miklavži pri Ormožu ter tako izpolnili zadani plan.


VAJA ČLANIC GASILSKE ZVEZE ORMOŽ

V Oktobru - mesecu požarne varnosti, so gasilke GZ Ormož v soboto 17.10.2015 pripravile že šesto leto zapored vajo članic, celotne gasilske zveze. Letošnjo vajo članic so pripravile članice PGD Podgorci, katere so se udeležile domačih članic še članice iz PGD Bresnica, PGD Ivanjkovci, PGD Ključarovci pri Ormožu, PGD Miklavž pri Ormožu, PGD Senešci, in  PGD Žerovinci.


VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO


dne 15.10.2015 ob 15.00 uri sklicujemo novinarsko konferenco v prostorih GZ Ormož, Ljutomerska cesta 1, 2270 Ormož.


ČE ZAGORI, NAJ SE TI VEN MUDI!

Osrednja tematika letošnjega meseca požarne varnosti je posvečena evakuaciji.

Geslo letošnjega meseca požarne varnosti je: ČE ZAGORI, NAJ SE TI VEN MUDI!

Na povezavi se nahaja predstavitveni film, za katerega je dobro, da si ga pogledamo, saj nam bo dal veliko koristnih informacij v primeru, da pride do požara in smo mi, naši najbližji oziroma sodelavci, znanci,… v hiši, stanovanju oziroma drugi zgradbi.

POVEZAVA


REGIJSKO TEKMOVANJE 2015

Dne 26.9.2015 je na mestnem stadionu na Ptuju potekalo regijsko gasilsko tekmovanje 2015. Tekmovalne enote so se z svojimi nastopi poskušale uvrstiti na državno gasilsko tekmovanje katero bo izvedeno v letu 2016.


Novice gasilske zveze

SKUPNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA IN POVELJSTVA GASILSKE ZVEZE SLOVENIJE

Zadnja letošnja seja Upravnega odbora in Poveljstva Gasilske zveze Slovenije bo v soboto, 12.12.2015 v Hrastniku.


PROSTA MESTA NA IZOBRAŽEVANJU

PREDEN PRIJAVLJATE PREVERITE LOKACIJO TEČAJA! V kolikor bo društvo prijavilo svojega člana, ki se potem tečaja ne bo udeležil, bomo izstavili račun za neudeležbo na tečaju. Podatki...


DAVČNO POTRJEVANJE RAČUNOV - DAVČNE BLAGAJNE

Objavljamo obvestilo glede davčnega potrjevanja računov. Na podlagi Zakona o davčnem potrjevanju računov so zavezanci tudi gasilske zveze in prostovoljna gasilska društva, ki izdajajo račune za opravljeno storitev ali dobavo...


16. ČLANSKA IN 21. MLADINSKA GASILSKA OLIMPIJADA

16. članska in 21. mladinska gasilska olimpijada bosta organizirani v času od 9. do 16. julija 2017 v Villachu - Beljaku v Avstriji.


POSVET ČLANIC V KRANJSKI GORI

Gasilska zveza Slovenije - Svet članic, tako,kot že 26 krat doslej, organizira dvodnevni posvet predsednic komisij za članice po gasilskih zvezah. Priložnost za udeležbo so imele  ne samo predsednice ampak tudi ostale članice. Udeležba je...


Intervencije na območju GZ Ormož

Ni intervencij.

Intervencije po državi

POŽARI IN EKSPLOZIJE (01.12.2015 14:20)

Požari v naravi oziroma na prostem - požari na obdelanih površinah
Ob 14.12 je zagorelo na njivi med naseljema Gančani in Renkovci v občini Beltinci. Gasilci PGD Gančani in Beltinci so pogasili okoli 80 arov suhe trave in ostankov suhe požete koruze.

TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ (01.12.2015 13:52)

Tehnična in druga pomoč - tehnična in druga pomoč
Ob 13.48 so posredovali poklicni gasilci PGE Celje Na zelenici v Celju, kjer so ob prisotnosti policije vstopili v stanovanje večstanovanjskega objekta, v katerem je lastnik najprej povzročil manjši požar in nato še poplavo v svojem stanovanju. Voda je nato poškodovala še spodnje stanovanje. Povzročitelja so prevzeli reševalci NMP Celje.

NAJDBE NUS, MOTNJE OSKRBE IN POŠKODBE OBJEKTOV (01.12.2015 13:49)

Najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev - minsko-eksplozivna sredstva
Ob 13.36 so našli delavci pri zemeljskih delih pod mostom reke Save v Krškem topovsko granato kalibra 100 mm, ostanek iz druge svetovne vojne, nemške izdelave. Pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Dolenjske regije sta nevarno najdbo odstranila in do uničenja primerno uskladiščila.

NESREČE V PROMETU (01.12.2015 11:10)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 10.51 sta v naselju Lokovica, občina Prevalje, trčila kombinirani in osebno vozilo. Posredovali so gasilci KGZ Ravne na Koroškem in pomagali policiji pri usmerjanju prometa in počistili razlite tekočine. Poškodovanih oseb ni bilo.

NESREČE V PROMETU (01.12.2015 06:59)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 6.55 je v Lapajnetovi ulici v Idriji, občina Idrija, voznik z osebnim vozilom zbil pešca. Oskrbela ga je ekipa NMP ZD Idrija in ga prepeljala na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Gasilci PGD Idrija so zavarovali mesto nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe.

Statistika

Št. obiskov danes: 8
Št. obiskov ta teden:108
Št. obiskov ta mesec:520
Št. obiskov skupaj: 16096

Kontaktni podatki

GASILSKA ZVEZA ORMOŽ

Ljutomerska cesta 1,
2270 Ormož

Telefon: 02 741 13 76
Mobitel: 041 904 189

E-mail: info@gz-ormoz.si

Obiščite nas na

Kontaktni obrazec

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Lokacija